Вашингтон, окръг Колумбия – Аплодисменти избухнаха, когато вицепрезидентът на Съединените щати

...
Вашингтон, окръг Колумбия – Аплодисменти избухнаха, когато вицепрезидентът на Съединените щати
Коментари Харесай

Войната в Газа: Как Байдън прие призива за „прекратяване на огъня“, без да промени политиката

Вашингтон, окръг Колумбия –  Аплодисменти избухнаха, когато вицепрезидентът на Съединените щати Камала Харис прикани за „ неотложно преустановяване на огъня “ в Газа по-рано този месец.

Но до момента в който думите й изглеждаха като ехтене от апелите за преустановяване на войната на Израел, критиците споделят, че тя не съумя да разгласи същинска смяна в политиката.

Говорейки в Селма, Алабама, на 3 март за отбелязване на марш за цивилен права от 1965 година, Харис насочи вниманието към продължаващата рецесия с правата на индивида в Газа, която е обект на безмилостни израелски бомбардировки от октомври.

„ Като се има поради големият мащаб на страданието в Газа, би трябвало да има неотложно преустановяване на огъня “, сподели тя и добави: „ най-малко през идващите шест седмици “.

До този миг администрацията на президента на Съединени американски щати Джо Байдън значително избягваше да приканва за преустановяване на огъня. Все отново бранителите на палестинските права се концентрираха върху езика на Вашингтон,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР